Loading...

Golden Oldie

Golden Oldie gokkast

Eén bovenspel, en dat is waar het om draait op de Golden Oldie gokkast. Maar wel één tot wel acht rollen! Want u kunt met vier verschillende inzetten gaan spelen, en met de maximale inzet worden alle acht rollen gebruikt om tot winnende combinaties te komen.

Er is dus geen basisspel, u springt gewoon meteen in het diepe. Wat dat betreft toont deze fruitautomaat een gelijkenis met de Double Sixteen fruitkast, die gemiddeld erg positief wordt beoordeeld door onze bezoekers. Wij verwachten dat u daarom ook zal genieten van deze leuke Eurocazino kast.


(speel in full screen)

Het spelen is vrij simpel op de Golden Oldie – er zijn vier knoppen met inzetten van vijf tot maximaal twintig punten. Selecteer hoeveel u wilt inzetten en start de rollen met dezelfde knop. That’s it! En omdat u direct voor de maximale inzet kunt spelen, is er ook direct kans op hoge winsten. Ideaal om even snel een potje te gokken.

Als u voor echt geld wil spelen zijn de betalingen te doen met iDeal, bellen, of de diensten Pay&Play en Pay Safe Card. Gewonnen bedragen worden vanaf tien euro uitgekeerd. En er is genoeg te winnen, dus sla uw slag met deze Golden Oldie gokkast! Reageren kan ook met het daarvoor bestemde formulier als u iets aan ons of aan medebezoekers kwijt wilt. Speel verantwoord, en probeer ook onze andere gokkasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *