Loading...

Win Streak

Win Streak gokkast

Op de Win Streak fruitautomaat zijn drie hoofd spellen te spelen, met inzetten van één, vijf of twintig punten. Daarnaast zijn er nog leuke extra’s, zoals de mystery symbolen in het basisspel, deze zorgen kriskras tot wel tweehonderd punten… Maar het bovenspel met de vijf en twintig punten inzet is het leukste van deze gokkast van Eurocazino.

Met beide inzetten speelt u al op vijf geactiveerde winlijnen, maar natuurlijk krijgt u met de hoogste inzet de meeste credits bij een winnende combinatie. En nog een super extra is het bonusspel in deze modus: Drie dynamietstaaf symbolen op een rij en de ‘winning streak’ wordt werkelijkheid!


(speel in full screen)

Dit bonusspel moet u meemaken, omdat het altijd een genot is om de meters snel te zien oplopen. U kunt natuurlijk voor echt geld spelen en betalingen doen die veilig via iDeal of één van de andere mogelijkheden gaan. Ook wordt u vanaf tien euro uitbetaald, het geld wat u heeft gewonnen wordt dan op uw rekening bijgeschreven. Wilt u gewoon voor de fun spelen? Dan kunt u al helemaal gratis spelen. Dit is ook een prima manier om even te wennen aan de fruitmachine.

Onze conclusie van de Win Streak gokkast moge duidelijk zijn: Wij zijn hier erg enthousiast over, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om deze gokautomaat op onze website te zetten om met u te delen… En als u hem wilt delen met uw vrienden kan dat met de Twitter, Facebook en andere share-buttons boven dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *