Loading...

Easy Streak

Easy Streak gokkast

Met één beurt tot wel zeshonderd punten winnen? De jackpots van de Easy Streak gokkast maken het mogelijk! Want naast het basis- en bovenspel is er een groot rad op de fruitautomaat waar dit soort gigantische winsten behaald kunnen worden.

Als u namelijk genoeg punten heeft om het bovenspel te spelen met vijf, tien of twintig credits, kunt u met de sleutel symbolen dit grote bonus rad activeren. Wanneer het rad aanspringt, hoeft u alleen maar op de start knop te drukken en het gokken voor de jackpot begint!


(speel in full screen)

Het zit simpel maar doeltreffend in elkaar. De kast heet niet voor niets de Easy Streak, omdat het makkelijk is om met dit bonusspel mooie punten aantallen te bereiken. Maar ook met het bovenspel op zich zijn er genoeg prijzen te behalen. Dit spel maakt namelijk gebruik van vijf winlijnen bij elke inzet.

Er is dus genoeg vertier te beleven met deze leuke telg uit de Eurocazino gokkasten familie. En de gokautomaat is gratis te spelen, maar natuurlijk ook voor echte euro’s. Betalen kan met online diensten zoals iDeal, een nummer bellen, etcetera. Heeft u tien euro op de creditmeter dan kunt u uit laten betalen. Dus geef een draai en win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *