Loading...

Jolly Joker

Jolly Joker gokkast

De Jolly Joker gokkast lacht u niet zonder reden tegemoet: De winsten die zijn te pakken maken iedereen vrolijk! Deze top klassieker van Tanzoo is aardig beroemd onder de gokkasten kenners, en wordt ook geprezen om het speelplezier. En door het punten spaarsysteem wordt het, als u de punten uiteindelijk gaat gebruiken in het bovenspel, een prijs explosie.

Het is dan ook een ‘vintage’ fruitautomaat met spellen die bekend zijn, maar optimaal worden benut op de Jolly Joker. Er is een kop of munt spel, de Joker symbolen zijn altijd wildcards en het bovenspel is om van te smullen.


(speel in full screen)

In het bovenspel kunt u spelen voor vier of twintig punten. Goede combinaties tellen kriskras doorelkaar, waardoor de meter bijna op hol slaat! En wat het allemaal nog leuker maakt is dat u er ook nog echte euro’s mee kan winnen. Met de betrouwbare betaalsystemen zoals iDeal, bellen, creditcards of gewoon lekker makkelijk via SMS, kunt u punten kopen. Vanaf tien euro is het mogelijk om uit te laten betalen.

Gratis spelen kan ook altijd: Wij vinden dit altijd de perfecte manier om even bekend te raken met een gokautomaat die we niet zo vaak, of nooit, hebben gespeeld. Dus als dit het geval is met de Jolly Joker gokkast dan adviseren we om alleen even voor de fun te spelen, en daarna pas voor echt geld.

En u weet het, heeft u op- of aanmerkingen dan kunt u ze kwijt via het reactieformulier. Geef ook uw beoordeling aan deze fruitmachine, zo weten andere spelers ook welke gokautomaten worden aangeraden door hun medespelers. En tot slot kunt u via de sociale media knoppen uw kennissen ook laten weten dat een gokkast leuk is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *