Loading...

Spectra

Spectra gokkast

Leuke conventionele spellen gecombineerd met originele spellen, zo is de Spectra gokkast te omschrijven. U kunt namelijk al snel uw draai vinden als het basisspel begint. Hier worden de drie onderste rollen gebruikt met één winlijn. Als extra spel is er de ‘Spectra-grid’ waar de Spectra symbolen kriskras doorelkaar altijd winnend zijn. En het kersen spel is er ook nog: Als u meerdere keren winnende kersen combinaties scoort, wordt de prijs hiervoor steeds hoger!

En natuurlijk is er dan ook nog het kop of munt spel, waar u uw prijzen mee kan verdubbelen. Wanneer u de punten op de bonusmeter laat verzamelen, dan kunt u het bovenspel spelen. Hier zijn alle winlijnen meteen actief, met een inzet van maar vier credits… U kunt dus al snel met dit spel hoge punten gaan scoren!


(speel in full screen)

Met een look die aanvoelt als science fiction films uit de jaren tachtig, tezamen met de mooie geluidseffecten, is het voor liefhebbers van deze stijl smullen geblazen op deze fruitautomaat van Eurocazino. En het is erg makkelijk om goede winsten te behalen, dus wanneer u voor betaald spelen kiest is het mogelijk om best wat euro’s te winnen! Gratis spelen kan ook natuurlijk. Voor echt geld spelen kan door te betalen met behulp van iDeal en nog veel meer betrouwbare opties.

Heeft u een mooie winst te pakken, dan kan u uit laten betalen en wordt het bedrag veilig op uw rekening gestort. Met een minimum van tien euro aan punten kunt u al hiervoor kiezen. Dus ga ervoor en win met de Spectra gokkast, ook bekend als de Spectra 2000. En als u reacties heeft kunt u die achterlaten, evenals uw persoonlijke beoordeling geven aan deze gokautomaat met de sterren waardering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *