Loading...

Fever

Fever gokkast

Wij zijn er nu wel achter waarom deze gokkast de naam Fever heeft: De punten schieten omhoog als hoge koorts! En dan overdrijven we nog niet eens. Het kan echt gigantisch oplopen, vooral wanneer het bovenspel wordt gespeeld met het maximale aantal punten van veertig als inzet. Maar ook de inzetten van vijf, tien of twintig weten de meters al op hol te laten lopen.

Toen we deze fruitautomaat van Eurocazino uitprobeerden, hadden we in dit bovenspel meerdere malen de Jackpot te pakken met één potje spelen. En het leuke is, u kan in één keer naar het boven spel overschakelen als u dit wil. Er hoeven niet eerst punten overgezet te worden door te winnen in het basisspel!


(speel in full screen)

Maar als u nog niet veel punten heeft wanneer u begint dan zijn er zat goede winsten te behalen in het basis spel van deze gokautomaat. Zo kunt u uiteindelijk toch profiteren van het hoofdspel. Probeer het eens, en dat kan gratis of betaald. Als u voor ‘real money’ gaat spelen kunt u de gokkast euries voeden met iDeal, bellen naar een nummer of één van de andere opties.

En vanaf tien euro kunt u uit laten betalen, zoals u gewend bent hier op Gokkasten 24.nl! Dus sla uw slag en laat de temperaturen oplopen op de Fever gokkast, waar de zweetdruppels al van het mooie design van deze fruitmachine aflopen. Zoals u merkt zijn wij goed te spreken over dit leuke spel, en we hopen dat u dat ook bent. Reageer of beoordeel deze gokkast als u wil, maar bovenal wensen wij u een goede winst toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *