Loading...

Blacklight

Blacklight gokkast

De Blacklight gokkast is een echte rechttoe, rechtaan fruitautomaat met standaard al vier rollen. Het basisspel begint al meteen met dit aantal rollen, met één winlijn die actief is. Gewonnen punten kunt u verdubbelen met het alom bekende kop of munt spel, innen, of naar de Total-meter verplaatsen.

Gebruik makend van de punten in de Total meter kunt u het bovenspel spelen. Dit is ook weer een spelvariatie zonder poespas: Inzetten van vijf of tien credits waarbij voor beide tien winlijnen actief zijn op dezelfde vier rollen van het basisspel, met als verschil dat bij een inzet van tien elke rol met een bel erop als ‘wildcard’ fungeert.


(speel in full screen)

Deze fruitautomaat is perfect voor degenen die nog niet helemaal bekend zijn hoe gokkasten online (en offline) precies in hun werk gaan. Aan de andere kant zal deze speelautomaat van Eurocazino ook de liefhebbers aanspreken, omdat het één van de weinige huidige fruitautomaten is die ‘back to basics’ is. Het is eigenlijk een moderne klassieker!

Ook bij de Blacklight gokkast kunt u gratis voor de lol spelen met oneindige fun-credits. Zo kunt u lekker even de kast uitproberen, en wilt u voor echte euro’s spelen dan kan u daarvoor kiezen in het gebruiksvriendelijke menu. Betalen kan met de meest populaire optie, Ideal. Maar ook bijvoorbeeld door te bellen met een 0909-nummer, of de online betaaldiensten Pay&Play en Paysafe Card.

Tot slot attenderen we u erop dat u deze Blacklight fruitautomaat ook kunt beoordelen: Geef een waardering van één tot en met vijf sterren. En heeft u reacties, vermeld deze hieronder met het formulier. Wij wensen u veel speel genoegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *