Loading...

Colossus

Colossus gokkast

De bombastische geluidseffecten, vooral bij een goede winst, maken van de Colossus gokkast een waar epos! Deze fruitautomaat is dan ook gebaseerd op de Romeinse tijden. Alles moest groter en meer in die tijd, en dat is natuurlijk doorgevoerd op deze gokautomaat, en al helemaal in de puntenaantallen die zijn te winnen!

Want met het basisspel kunt u de punten bij elkaar spelen voor het bovenspel. Met inzetten van vijf, tien, twintig en wel veertig punten weet u waarschijnlijk wel dat de meter aardig kan oplopen. En dan is er nog het Colossus bonusspel… Deze maakt gebruik van een Nudge-functie, die de rollen een extra stap geven in de richting van een winnende combinatie (vergelijkbaar met de Steptimer gokkast).


(speel in full screen)

En u kunt deze fijne speelautomaat uiteraard gratis en voor niets spelen. Maar het leukste is natuurlijk om de rollen van de Colossus te laten draaien voor echte euro’s! Dit kan door eerst te betalen met Ideal, een nummer bellen of één van de andere betaalopties. En als u dan tien euro of meer op de meter heeft vergaard, kunt u voor uitbetalen kiezen!

We zijn benieuwd wat u van deze mooie online gokkasten creatie van Eurocazino vindt. Laat uw feedback achter met het reactie formulier, of geef een beoordeling met de sterren als u wil. Bent u zo lyrisch over de Colossus gokkast dat u deze wil delen met uw vrienden dan kan dat ook met de social media knoppen. Veel jolijt gewenst met het spelen van deze topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *