Loading...

Reelcash

Reel Cash gokkast

Er is geen tekort aan ‘real cash’, oftewel echt geld, op deze Reelcash gokkast van Eurocazino Deluxe! De flappen komen u al tegemoet als u deze fruitautomaat opent. In het mooie design zijn de bankbiljetten al verwerkt, wat er goed uitziet èn een mooie stimulans is om zoveel mogelijk punten te winnen met het spelen van de gokautomaat.

Het begint al goed in het basis spel, met als leuke extra dat u de Reel Cash symbolen als een soort van drie op een rij-spel naast de rollen kunt combineren, wat een Mystery prijs oplevert. Ook als één van de drie kolommen vol is gespeeld met deze iconen wordt deze prijs gegeven. Als de punten binnenkomen kunt u met het kop of munt spel verdubbelen en met de Cashmeter knop de punten verzamelen voor het bovenspel.


(speel in full screen)

Met het bovenspel is voor vier, acht of zestien punten inzet te spelen met respectievelijk één, twee of drie winlijnen. In dit bovenspel staat het papiergeld letterlijk op de rollen, waar met alle winlijnen geactiveerd kriskras mooie puntenaantallen zijn te winnen. Het ‘P’ symbool geldt als Mystery prijs, als u deze al ziet dan is het al raak!

Omdat wij graag gratis gokkasten online zetten op onze website, is deze natuurlijk ook voor niets te spelen, zoals u van ons gewend bent. Voor echt geld spelen kan ook en dan kunt u betalen met de welbekende opties, zoals bellen, Ideal en nog veel meer. Als u tien euro winst heeft kunt u uit laten betalen.

We willen altijd dat onze bezoekers net zoveel plezier beleven aan onze fruitautomaten als ons, zo ook voor deze Reel Cash gokkast. Reacties, uw beoordeling of deze pagina delen met vrienden en kennissen kan allemaal met de bijbehorende buttons en formulieren die u op deze pagina ziet.

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *