Loading...

Steptimer

Steptimer gokkast

Als de rollen tot een stop komen, dan betekent het op de Steptimer gokkast niet dat de beurt al voorbij is. Integendeel! Want als u het bovenspel speelt met de maximale inzet per beurt van veertig punten, dan weet u waar de naam van deze gokautomaat op slaat… Nadat de rollen op hun plek zijn gevallen zonder winnende combinaties, krijgt u drie extra stappen die de rollen automatisch mogen zetten om alsnog tot succesvolle combo’s te komen.

Dit is een hele aparte gewaarwording, en het zorgt voor winkansen die niet negeert kunnen worden. Want dit bovenspel heeft met de laagste inzet van vijf credits al vijf winlijnen, en met de hoogste inzet van veertig dus ook. In combinatie met de drie stappen die gezet worden als u voor veertig punten per draai kiest, zult u merken dat er bijna niet verloren kan worden!


(speel in full screen)

Veel mensen verwachten niet zo’n unieke spel variant te vinden op deze fruitautomaat van Eurocazino Deluxe, omdat het uiterlijk conventioneel overkomt, evenals het basisspel. Des te leuker is het moment als u door heeft hoe het originele bovenspel wordt gespeeld. Wij hadden deze online fruitmachine nog niet eerder geprobeerd, en het was dan ook een aangename verrassing.

Wanneer u alleen voor de fun wilt spelen kunt u dit selecteren met de menu opties op de gok kast, zo kunt u geheel gratis spelen. Voor echt geld spelen? Dan selecteert u dit ook simpelweg, en u kunt dan kiezen hoe u wilt betalen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een telefoonnummer, of met het alom bekende Ideal. Ook kunt u met de betaalservices Pay & Play en Paysafecard betalen. Gewonnen bedragen kunt u vanaf tien euro al uit laten keren.

Opmerkingen, beoordelingen of andere feedback op deze Steptimer gokkast kunt u onder dit bericht kwijt. Wilt u deze leuke gokmachine delen met uw vrienden dan kan dat door middel van de social media buttons boven dit bericht. Veel speelplezier en wij zien u graag weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *