Loading...

Goldlines

Goldlines gokkast

Ga voor goud met de Goldlines gokkast! Met genoeg winlijnen en spelvarianten zijn hoge winsten binnen handbereik. Want het bovenspel heeft drie inzet mogelijkheden, met vier tot wel zestien winlijnen. Dit hoogste aantal van winlijnen is te bereiken met de maximale inzet van twintig punten.

U kunt al meteen de bovenspellen spelen door middel van de ‘Choose stake’ knop, mits u natuurlijk genoeg punten heeft voor de inzet. En, in combinatie met de snelle interface, zorgt dat dit één van de meest opwindende gokkasten is uit de Fruitluck fruitautomaten familie!


(speel in full screen)

U kunt voor echt geld spelen, maar natuurlijk ook geheel voor niets. En dat is ideaal als u nog niet helemaal bekend bent met de Goldlines gokkast, want dan kunt u de diverse spellen eerst uitproberen voordat u eventueel voor betaald spelen gaat kiezen. Betalen kan met Ideal of simpelweg met uw telefoon: U kunt bellen, of betalen via SMS. Ook creditcards worden ondersteund.

Wij zijn ook altijd zeer geïnteresseerd naar uw mening over ons aanbod van online gokkasten. Vandaar dat we bij elke fruitmachine die wij op onze site plaatsen een sterrenwaarderingssysteem hebben die u kunt gebruiken om uw waardering te geven aan de desbetreffende speelautomaat. Wilt u een reactie achterlaten dan is dit ook mogelijk.

Probeert u ook eens de andere gokkasten op onze website, en we hopen dat u voor nu veel plezier beleeft aan de Goldlines gokkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *