Loading...

Carrousel

Carrousel gokkast

Er zijn zoveel verschillende spellen verwerkt in de Carrousel gokkast dat het net een echte kermis lijkt! Waar moeten we mee beginnen? Dit is waarschijnlijk één van de meest diverse gokkasten die wij op onze website hebben. Ga voor de clownshoofden in het basisspel, want deze zijn kriskras doorelkaar al veel punten waard. En heeft u punten gewonnen met het basis spel dan kunt u deze door middel van een gokspel verdubbelen tot wel tweehonderd punten!

Gewonnen punten kunnen geïnd worden om bijvoorbeeld verder te spelen met dit onderspel, maar ook naar de clubmeter gezet worden om het bovenspel te spelen. Er kan dan uit vier inzetten worden gekozen, namelijk vier, acht, twaalf of zestien credits inzet. Het leuke aan dit bovenspel zijn de ‘grids’. Hoe hoger de inzet, hoe meer grids worden geactiveerd, hoe meer punten er kunnen worden binnengehaald!


(speel in full screen)

Want het principe van deze grids werkt als volgt: Elke grid vertoont een symbool, en bij de hoogste inzet van zestien credits zijn alle grids actief. Als u een grid vol heeft, dan wint u de punten die erboven staan. En dan zijn er nog de normale kriskras winlijnen in het bovenspel. Hier zijn ook erg mooie puntenaantallen mee te behalen. Dat zijn dus eigenlijk twee soorten spellen die u speelt, in één beurt… Vandaar dat de kans om te winnen ook zo hoog is met dit bovenspel.

Het is een zeer leuke ervaring om op deze fruitautomaat te spelen, te danken aan de vele spellen die de kast biedt. Gratis spelen is natuurlijk mogelijk, en ook voor betaald spelen kunt u op deze topper terecht. Betrouwbare transacties via Ideal, telefoon of één van de andere opties zorgen dat u veilig voor echt geld kunt spelen. En zoals u gewend bent, kunt u bij een bedrag van tien euro of meer kiezen voor uit laten betalen.

Wilt u uw waardering kwijt over uw spel ervaring, dan kunt u een beoordeling geven met de sterren van één tot en met vijf. Heeft u opmerkingen, laat dan een reactie achter. Veel speelplezier gewenst op deze leuke Carrousel gokkast, en probeert u ook eens onze andere online gokkasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *