Loading...

Wildtimer

Wild Timer gokkast

Het is tijd voor een klassiekertje, dus is hier de Wildtimer gokkast! Een legende onder de fruitautomaten. En dat is niet zomaar zo gekomen. Met drie spellen, en nog een ingebouwd automatisch kop of munt spel voor sommige gewonnen punten, is er een variatie van vele soorten spellen in één lekker spelende gokautomaat. En wat geldt bij dit soort legendarische machines, is dat de gameplay en de winkansen hoog staan aangeschreven.

Dat is niet zonder reden, want de Wild Timer hoort perfect in dat rijtje thuis. Of u nu het basisspel, het bovenspel met een inzet van vijf credits, of ditzelfde spel met een inzet van twintig credits speelt – er zijn altijd genoeg punten te winnen! Deze fruitmachine van Tanzoo is dan ook met recht een klassieker te noemen.


(speel in full screen)

En u bent het natuurlijk al lang van ons gewend: Wij zijn gek op gratis gokkasten, dus deze kunt u ook gewoon al geheel voor niets spelen. En waar we nog gekker op zijn? Op gokautomaten die voor echt geld zijn te spelen… En dat kan dus ook nog! Betalen kunt u via SMS, Ideal, een doodgewone creditcard, of nog meer gemakkelijke en veilige betaalopties. Wilt u uw winst innen dan kan dat vanaf tien euro.

Het is altijd feest hier op Gokkasten 24.nl, en het leuke is nog wel het verschil tussen alle gokmachines die wij op onze website aanbieden. En als u een reactie of een waardering wilt geven aan deze Wildtimer gokkast, dan kan dat respectievelijk door het reactieformulier in te vullen of door middel van het sterren waarderingssysteem te gebruiken. Wij hopen dat u een leuke speelervaring heeft, en vergeet ons niet toe te voegen bij uw favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *