Loading...

Hotshot

Hotshot gokkast

Het is net kermis op de Hotshot gokkast, want het is zelfs mogelijk om prijzen te schieten op deze topper! Waarschijnlijk is dit één van de weinige online gokkasten die deze unieke functie heeft. Wij zijn het in ieder geval nog niet eerder tegengekomen, en het is een heel leuk bonusspel op een toch al erg amusante gokautomaat.

Deze gokmachine trapt af met een basisspel: Eén winlijn, met uitzondering van de kroon symbolen die kriskras doorelkaar ook winnend zijn. Zodra een winnende combinatie verschijnt, kan er met de Gamble knop verdubbeld worden, of op elk moment geïnd worden met de Collect Win-knop. Er zijn acht bankmeters waar de hoogste winsten vanuit het basisspel in worden verdeeld, en zo kan er overgeschakeld worden naar het topspel!


(speel in full screen)

Er zijn veel manieren om het topspel te spelen. Om te beginnen kunt u kiezen tussen drie inzetten. Vijf, tien of twintig punten om in te zetten zijn mogelijk. En omdat bij iedere inzet kriskras combinaties mogelijk zijn, heeft u al met de laagste inzet van vijf een goede winkans als u met dit bovenspel start! Maar natuurlijk geldt ook bij deze fruitautomaat dat hoe hoger u inzet, hoe hoger de prijzen zijn.

In dit spel zijn de blauwe sterren de jokers, wat de win kans ook weer ten goede komt. Maar we hebben het leukste van deze fruitmachine van Eurocazino voor het laatst bewaard: Het prijzen schieten! Dit is zoals we eerder al aangaven uniek. Bij een winnende kriskras combinatie van Hotshot symbolen kan er tot drie keer toe geschoten worden op prijzen, waar de Start knop als trekker fungeert! Wij vinden dit heel erg leuk gedaan, en de punten die kunnen worden gewonnen zijn niet van de lucht.

Gaat u voor de fun spelen, dan kan dit gratis en voor niets. Wilt u graag euro’s winnen, dan kunt u voor echt geld spelen en met veilige methodes zoals Ideal of een telefoonnummer betalen, dit is een kleine greep uit de vele betaal mogelijkheden. Is er een bedrag van tien euro of meer gewonnen dan kan er al worden uitbetaald. We hopen dat u veel plezier heeft met deze Hotshot gokkast, en als u uw waardering of uw reactie wil geven dan kan dat natuurlijk altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *