Loading...

Running Wild

Running Wild gokkast

Er zijn op de Running Wild gokkast twee jokersymbolen op de rollen, zodat er veel kan worden gewonnen. Het onderspel waar u mee begint heeft één winlijn, en hier fungeert het BAR symbool als joker. Het tweede jokersymbool is, logischerwijs, het jokermannetje! Deze vindt u op de vierde rol van het bovenspel. Het leuke is dat op deze rol alleen maar deze jokers staan, wat zorgt voor veel kans op winnende combinaties.

Voordat het zover is dat u dit topspel speelt, kunt u genoeg punten vergaren met het basisspel en het bovenspel met lagere inzet. Want u kunt in het boven spel een inzet van vijf credits kiezen om al op de drie bovenrollen te spelen. Wanneer u de tweede, en hoogste, inzet kiest van twintig punten, dan wordt de legendarische joker rol geactiveerd en is deze fruitmachine van Eurocazino niet meer te stoppen!


(speel in full screen)

Wat ook opvalt bij deze fruitautomaat is het mooie design en de effecten waar bijvoorbeeld mee wordt gewisseld tussen de spellen. In combinatie met de leuke jokerspellen maakt het geheel een frisse indruk, wat zorgt voor een gave spelervaring. U kunt uw ervaring trouwens delen op Gokkasten24.nl door uw waardering te geven met onderstaande sterren of een reactie te geven met het reactieformulier.

Uiteraard kunt u gratis en betaald spelen met de Running Wild gokkast. Een veilige betaling wordt gegarandeerd, bijvoorbeeld met Ideal, een betaalnummer bellen, of één van de andere betaalopties. Gewonnen bedragen kunt u vanaf een bedrag van tien euro op uw giro- of bankrekeningnummer laten overschrijven. Wilt u meer informatie over de spelregels of andere zaken, dan kunt u ook nog op de info knop drukken op de gokautomaat voor gedetailleerde toelichtingen. Wij wensen u in ieder geval heel veel genot met het spelen op deze leuke gokkast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *