Loading...

Double Sixteen

Double Sixteen gokkast

Hoog inzetten levert een hoge winst op, dat is het idee van de Double Sixteen gokkast. En dat klopt als een bus! Wat dat betreft is het een beetje de vreemde eend in de bijt van online gokkasten, want het basis spel begint al meteen met een minimum inzet van vijf credits. Als u nog meer wil inzetten kan dat ook meteen, want liggend aan uw creditaantal kunt u vanaf het begin al kiezen om te spelen voor vijf, tien, twintig of zelfs veertig punten.

Het voordeel van deze gokautomaat is dat het beginspel al gebruik maakt van meerdere winlijnen. En als u een succesvolle combinatie op de rollen weet te draaien, dan weet u waarschijnlijk wel dat de puntenwinst altijd hoog uitvalt door de hogere inzet dan de wat conventionelere fruitautomaten!


(speel in full screen)

Een andere leuke eigenschap van deze gokmachine is dat u twee sets rollen ziet van elk vier rollen. “Dat heb ik wel eens eerder gezien”, zult u denken. Maar hoe de Double Sixteen fruitautomaat hiervan gebruik maakt is uniek: Bij een inzet van veertig punten zullen alle acht rollen gaan draaien, wat betekent dat u maar liefst tweeëndertig winlijnen heeft. Dit zorgt voor heel erg veel spektakel!

U kunt deze kast van Fruitluck als gratis gokkast spelen, of als betaalde. Dus speel gewoon voor de fun, of verzilver uw winsten door voor echt geld te spelen. Betaalopties zijn er genoeg, zoals via SMS, een telefoon nummer, Ideal, noem maar op. Uitbetalen is mogelijk als u al tien euro op de credit klok heeft staan.

Als u uw persoonlijke beoordeling wil geven aan de Double Sixteen gokkast, dan kan dat door ons gemakkelijke onderstaande sterrenwaardering systeem. Eventuele reacties kunt u ook achterlaten met het reactie formulier. Wij hopen dat u net zo in vervoering wordt gebracht door deze fruitmachine als ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *