Loading...

Salsa

Salsa gokkast

Het feestelijke Latin gevoel van de werelberoemde dans is succesvol verwerkt in de Salsa gokkast… Arriba! Dat hoort u bijvoorbeeld als u het kop- of muntspel wint. En zo heeft dit heerlijke gokspel nog meer swingende geluidseffecten, maar wat het geheel afmaakt is natuurlijk hetgene waar iedereen blij van wordt: Namelijk de winkansen, die zo de pan uit swingen dat de scores die er zijn te behalen soms niet te houden zijn.

Zoals u al ziet aan de fruitmachine zelf zijn er twee keer drie rollen, het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie en het bovenspel op de drie rollen bovenin de kast. Zodra er punten worden gescoord in het basisspel kunt u, al dan niet nadat u het kop of munt spel heeft gespeeld, op de ‘To Super Meter’ knop drukken. Dan wordt het bovenspel geactiveerd waar zeer veel valt te halen!


(speel in full screen)

Het leuke van dit bovenspel van deze Eurocazino gokkast zijn de twee inzet opties, en dat naast de normale rechte winlijnen alle kriskras combinaties ook meetellen voor punten! De twee inzetten zijn vier punten of twintig(!) punten. U kunt zich wel voorstellen dat bij een combinatie van een inzet van twintig punten, samen met de kriskras win lijnen, uw winst een stijging kan krijgen die zijn weerga niet kent.

Wat ons betreft is deze gokautomaat heel erg fijn om op te spelen. Speel gratis als u deze leuke Salsa fruitautomaat nog niet helemaal kent, of kies voor echt geld als u zin heeft om uw gewonnen punten meteen te verzilveren! Dit kan al als u meer dan tien euro op de meter heeft staan. U kunt betalen met opties zoals Ideal, het gegeven telefoonnummer bellen in het betaal menu en nog meer opties. Als u uit wil laten betalen wordt het gewonnen bedrag overgeschreven naar uw bankrekening!

Wilt u meer uitleg over de Salsa gokkast, dan kunt u op de Info knop drukken als u de fruitkast op uw scherm heeft. En als u wil, kunt u reageren als u op- of aanmerkingen heeft, of simpelweg uw beoordeling geven over deze speelautomaat met onze sterren waardering. We hopen dat u veel plezier beleeft aan dit amusante spel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *