Loading...

Hold It

Hold It gokkast

Fruitautomaten met vier rollen zijn altijd top, en deze Hold It gokkast is hier wederom het bewijs van. U begint met het basis spel al met deze vier rollen, en dat betekent dat er bij bijna elke draai een kans is op winnende combinaties. Wanneer u het vervolgspel wil spelen kunt u wachten tot u punten hebt gewonnen met het basisspel die dan naar de clubmeter worden gezet. Maar u kunt ook al meteen switchen naar dit bovenspel door op de ‘Choose Bet’ knop te drukken.

Er hoeven alleen maar genoeg credits aanwezig te zijn om het bovenspel te spelen, omdat u vijf of tien credits aan inzet nodig heeft voor elke beurt. Maar dit loont zeer zeker, want bij beide inzetten zijn er tien winlijnen! U kunt zich wel voorstellen dat dit de kans om hoge puntenaantallen te behalen zeer groot maakt op deze gokautomaat van Eurocazino Deluxe.


(speel in full screen)

Eén groot verschil tussen de twee inzet aantallen op het bovenspel, is de activatie van de ‘Hold It’-symbolen. Deze worden alleen geactiveerd als u kiest voor de hoge inzet van tien punten. Wat dit inhoudt, is dat deze symbolen dan fungeren als joker. En het mooie is ook, dat wanneer u bij een beurt wel één of meer van deze symbolen hebt, maar geen punten heeft behaald, ze automatisch worden vastgezet voor de volgende beurt… Vandaar de titel van deze fruitautomaat!

Het spelen op de Hold It gokkast kunt u al helemaal gratis doen door te spelen in de Fun-mode. Wilt u wel voor de echte klinkende euro munten gaan, dan selecteert u op de speelautomaat dat u voor echt geld wil spelen. U kunt dan betalen met Ideal, telefoon en vele andere methodes. Staat er tien euro of meer op de meter dan kan u het gewonnen bedrag al innen door middel van een simpele overschrijving naar uw bankrekening!

Wij wensen u veel gokplezier, en vergeet niet uw waardering te geven aan deze fruitmachine, of een reactie achter te laten als u iets kwijt wilt over uw spelervaring. We horen graag de mening van onze bezoekers om onze site nog beter te maken! En wilt u deze gok kast delen met uw vrienden, dan kan dat door middel van de social media buttons bovenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *