Loading...

Lotus

Lotus gokkast

Het basisspel van de Lotus gokkast begint al met de mogelijkheid tot kriskras win combinaties. Dit kan bereikt worden door de joker symbolen, die in het geval van deze speelautomaat de Lotus symbolen zijn. Wanneer er twee of drie kriskras combo’s worden gemaakt door deze iconen dan kan er een hoge mystery-prijs worden gewonnen. En dan hebben we het dus nog maar over het basisspel!

De andere spellen op deze Eurocazino Deluxe fruitautomaat moeten dan nog beginnen. Eén van deze extra spellen is natuurlijk het vertrouwde kop of munt spel, maar het leukste is nog wel het bovenspel. Dit zijn ook drie rollen, maar hier leveren alle combinaties kriskras punten op! En met een inzet van vier of acht credits zullen gewonnen punten erg hoog uitvallen.


(speel in full screen)

Als u houdt van online gokkasten die een klassieke speelstijl hebben, en waar erg veel punten zijn te behalen dan is de Lotus gokkast echt iets voor u. Het is bijna een beroemdheid onder diegenen die al een tijdje meedraaien op fruitautomaten, letterlijk en figuurlijk… Want als u deze gokautomaat vaker heeft gespeeld dan weet u het wel: Als de rollen draaien is het punten graaien geblazen!

En gratis gokkasten zijn perfect om het spel te leren kennen, dus als u nog niet zo bekend bent met deze Lotus fruitmachine dan kunt u gewoon zonder te betalen al spelen. Voor echt geld kan ook worden gespeeld door een druk op de knop, en betalen kan met bijvoorbeeld Ideal of door te bellen naar een nummer. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden zodat u zelf kunt bepalen wat u de fijnste methode vindt.

Heeft u tien euro of meer gewonnen, dan kunt u eenvoudig uit laten betalen. Dus probeer de Lotus gokkast en geniet van de leuke spellen, en als u uw mening of beoordeling kwijt wil aan ons dan kan dat. U kunt commentaar geven met het reactieformulier of uw persoonlijke waardering geven. Veel speelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *