Loading...

Firestarter

Firestarter gokkast

Activeer de vlam iconen op de Firestarter gokkast en het punten inferno is niet meer te blussen! We hebben al aardig wat online gokkasten op onze site maar dit is zeker één van onze favorieten. Het begint vrij rustig wanneer u aanvangt met het basisspel. Dit zijn al wel vier rollen waar u meteen mee speelt, dus dat is al best aardig. Met het kop of munt spel kunt u de gewonnen punten eventueel verdubbelen.

Maar het echte feest barst los als u het vervolgspel gaat spelen. Als u voor een inzet van vijf credits per beurt kiest dan zijn er drie rollen te spelen met vijf winlijnen, en als u voor een inzet van tien of van twintig kiest, zijn alle vier de rollen actief met wel tien winlijnen! De Firestarter is echt een lekkere fruitautomaat met genoeg actie en winkansen om een erg leuk èn winstgevend potje te spelen.


(speel in full screen)

Maar wat was dat nou over die vlam iconen? Nou, de spellen blijven niet bij de beschreven basis en bovenspellen… Er is ook nog een bonusspel, en wat voor één! Op deze Eurocazino gokautomaat zijn er dus vlam logo’s en als er drie of vier kriskras verschijnen wordt dit spel geactiveerd. In de bonus modus zijn de punten niet meer te stoppen, want elk vlam icoontje fungeert als joker voor nog meer win kans!

Probeer het eens, en dit kan al gratis. Liever voor echt geld spelen? Dit kan uiteraard ook. U kunt betalen met de bekende middelen, bijvoorbeeld met Ideal of u kunt bellen naar een nummer waar u de spelcode van deze fruitmachine die wordt gegeven intoetst. Uitbetalen kan vanaf tien euro, en het gewonnen bedrag wordt al de eerstvolgende werkdag overgemaakt naar uw bankrekening.

Als u net zo enthousiast bent als ons over deze Firestarter gokkast, schroom dan niet om een waardering te geven of een reactie te posten, dit kan allebei hieronder. Wij hopen dat we u nog vaak terugzien en dat u zich vermaakt met ons online fruitautomaten aanbod!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *