Loading...

Topspinner

Topspinner gokkast

De vier rollen zijn het handelsmerk van deze Topspinner gokkast, een ware online gokkasten topper. Dit is waarschijnlijk één van de eerste en meest bekende fruitautomaten die gebruik maakt van meer rollen dan de traditionele drie stuks rollen. En we weten allemaal wat een rol meer betekent: Meer winkansen! En daar zijn we uiteraard gek op.

En wat ook leuk is, is dat gewonnen credits gespaard kunnen worden in de clubmeter die bestaat uit maar liefst acht potten. In al deze potten kunt u maximaal 200 punten per pot kwijt, dus dan weet u het wel als u gaat spelen met de opgespaarde punten. Dit kan heel snel ontaarden in mega winsten, en dat is nu net de charme van deze gokautomaat!


(speel in full screen)

Want wie houdt er nou niet van de winst geluiden van zo’n gouden oude fruitmachine? Dit is wat dat betreft een super kast als u het ons vraagt. Het heeft nog die klassieke uitstraling, met bijpassende geluidseffecten. De offline versie ademt precies dezelfde sfeer uit, dus petje af voor Fruitluck die het heeft vertaald naar deze online Top Spinner. Een ware top prestatie.

Nu zijn we bijna vergeten om u nog te vertellen dat er gratis en betaald gespeeld kan worden! Dus speel voor niets meer dan alleen de fun, of ga voor wat extra’s en speel voor echt geld. Dan heeft u plezier èn u kunt er ook nog wat mee verdienen! Betalen kan met SMS, Ideal, bellen of creditcards… Eigenlijk bijna teveel om op te noemen. En, natuurlijk kunt u al kiezen voor uitbetalen met tien euries op de klok!

Voor een gedetailleerde speluitleg kunt u op de Info knop drukken met een beschrijving van de veschillende spellen die mogelijk zijn op de Topspinner gokkast. Veel plezier met het spelen en als u wil kunt u uw waardering van deze fruitkast achterlaten door middel van onderstaande sterren rating. En heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd een reactie achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *