Loading...

Black Bull

Black Bull gokkast

Heerlijk vertrouwde fun is het spelen op de Black Bull gokkast. Speel in full screen voor een optimale ervaring! U zult dan snel merken dat het lijkt alsof deze fruitautomaat van Tanzoo echt voor uw neus staat. Als een echte klassieker heeft de Black Bull ook drie spellen die iedereen wel een keer heeft gespeeld. Het is dan ook ideaal voor fanaten van online gokkasten die terug gaan naar de roots.

Het basis spel zijn drie rollen met één winlijn, met als leuke toevoeging dat bij twee of drie stier symbolen een mystery prijs valt te winnen. Ook is er het bekende 0-1 gokspel, en voor de mooiste puntenaantellen die te winnen zijn is het bovenspel met kriskras winlijnen een aanrader. Bij een inzet van 20 credits is hier namelijk al bij één Blackbull symbool een mystery prijs te winnen!


(speel in full screen)

We houden van gratis gokkasten, vandaar dat ook deze gokautomaat gratis is te spelen. Maar met een simpele druk op de knop kan er ook overgeschakeld worden naar betaald spelen, dus het is voor ieder wat wils. Als u kiest om voor echt geld de rollen te laten draaien dan kunt u eenvoudig betalen door te bellen met een nummer, Ideal te gebruiken, of zelfs heel makkelijk door middel van SMS. Ook betalen per creditcard wordt uiteraard ondersteund. En natuurlijk kunt u uw winsten al over laten schrijven op uw rekening wanneer de tien euro is bereikt.

En vindt u deze fruitmachine helemaal het einde, of juist helemaal niet? Deel uw mening! Laat een reactie achter of geef een waardering, dan kan iedereen zien welke de favorieten zijn en welke juist niet door naar de gemiddelde sterren rating te kijken. In ieder geval, veel lol toegewenst met het spelen van de Black Bull gokkast en wij hopen dat u een mooie winst op de meter weet te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *