Loading...

Breakout

Breakout gokkast

Breek door de punten barrières heen en ga voor de jackpot met het bonusspel van de Breakout gokkast. Er zijn in dit spel vijf ‘muren’ van punten te doorbreken. Door het lichtgevende vak op de rijen te stoppen op punten met een pijl naar boven, gaat u naar de volgende rij. Wanneer u alle vijf rijen heeft gehad dan zijn de meeste punten te behalen, maar bij welke rij het punten festijn ook stopt, u pakt altijd wel een mooi aantal mee.

Naast dit leuke en originele spel, is er op de Breakout fruitkast nog meer te doen. Er is namelijk het vertrouwde drie rollen spel waar u mee begint. Punten kunnen worden verdubbeld door het kop of munt spel, en dan is er ook nog het bovenspel. Via dit spel kunt u het eerder beschreven Breakout-spel spelen door drie kogelballen kriskras op rij tevoorschijn te draaien.


(speel in full screen)

Deze heerlijke machine is gratis of voor echt geld te spelen. Kijk voor betaalinfo onder de knop ‘Play for real’ in het menu van de fruitautomaat zelf. En is de tien euro of meer op de klok bereikt, dan kan al worden uitbetaald. Zoals de meeste gokkasten van Eurocazino, gaat het spelplezier samen op met de winkansen: Deze zijn beide namelijk altijd hoog zat!

Speel deze gokkast nu en als u wil kunt u ons laten weten wat u ervan vindt. Er is een reactieformulier op deze pagina, en u kunt ook snel en gemakkelijk uw beoordeling geven door op één (zeer slecht) tot vijf (uitstekend!) sterren te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *