Loading...

Andy Capp

Andy Capp gokkast

De Andy Capp heeft grappige Nederlandse geluidseffecten. Alleen daarom al is het erg leuk om op te spelen! Want als je oplopend nummers draait, tot en met nummer zes, dan gaat Andy “ff een blokkie om”, waarop Flo schreeuwt: “Waar gaat dat heen!?” – en dat zet de toon voor deze gokkast.

Wat volgt is een erg leuk ganzenbord achtig spel, waar jij die als Andy speelt het moet opnemen tegen Flo. Dit gebeurt door middel van twee dobbelsteen rollen die moeten worden gedraaid, waar de blauwe de stappen voor Andy vertegenwoordigd en de rode die voor Flo.


(speel in full screen)

Een originelere fruitautomaat kunnen wij zo snel niet bedenken. Zoals gezegd is het één van de weinige met een Nederlandstalig tintje eroverheen, maar ook het eerder beschreven dobbelsteen systeem is vrijwel uniek. Het voelt net of u een bordspel en een gokkast in één speelt. Vandaar dat we deze Andy Capp gokkast ook hebben toegevoegd: Het is kortweg gewoon een toppertje.

Maar zo fris als deze speelautomaat aanvoelt – er kan wel om ouderwets klinkende munten worden gespeeld! En dat is altijd fijn natuurlijk. Alleen voor de fun spelen kan ook. Als u voor echt geld speelt kan dit via iDeal en de andere methodes, en het minimum bedrag wat u al kan innen is €10,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *