Loading...

Cash Explosion

Cash Explosion gokkast

Het is tijd voor een geld explosie vonden wij. Dus gingen we op zoek en vonden de toepasselijke Cash Explosion! Das nog eens een passende titel, niet dan? En het is niet zozeer alleen de naam die het zegt, maar de kast doet haar naam ook nog eens eer aan kwa speelstijl. Want zeker in het vervolgspel die gespeeld wordt wanneer de clubmeter is gevuld, is het tijd voor een regen van punten. Deze rollen staan namelijk vol met alleen maar ‘O’ of ‘X’ symbolen, en met de gelijknamige knoppen kunt u op één van de twee symbolen gokken – dit is hetzelfde systeem als bij de Bar 7 gokkast, die trouwens net zo lekker speelt als deze.


(speel in full screen)

Het resultaat is dat de winkansen zeer goed zijn, het geeft ons de indruk alsof het bijna fifty-fifty is! Das altijd lekker. En met de inzetten van vier, acht en zestien punten stijgen de cijfers op de meter in een rap tempo. Leuk voor als u voor de lol speelt, maar nog leuker is een lekkere puntenwinst als u er echte knaken op heeft staan natuurlijk.

Dus, ga voor die euro’s en dat kan al door middel van veilige online transacties met iDeal of gewoon ouderwets even een belletje plegen naar het nummer behorende bij deze fruitmachine. We wensen u veel succes, en natuurlijk ook veel plezier met de Cash Explosion gokkast. Wilt u meer gokkasten spelen? Dat kan ook allemaal hier op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *