Loading...

Impact

Impact gokkast

Een bovenspel met vijf winlijnen, en deze worden met vijf clubmeters die gevuld kunnen worden, geactiveerd. Dit is iets anders dan andere fruitkasten, en het is best een unieke benadering. Zo moet men wel het basisspel gebruiken om al deze meters goed te vullen. Selecteer een andere clubmeter met ‘select clubmeter’ knop, en ga zo door tot alle vijf de clubmeters genoeg punten hebben.

Elke winlijn gebruikt vier punten, dus voor alle vijf de winlijnen worden in totaal twintig credits afgeschreven van de clubmeters, maar altijd een vast aantal van vier per meter. U kunt zelf kiezen wanneer u het bovenspel wilt spelen, dit kan al wanneer u maar vier punten heeft in de 1e clubmeter. Uiteraard zal u veel meer winnen als u met alle vijf winlijnen speelt, dus onze tip: Blijf het basisspel spelen tot u punten heeft in elke clubmeter.


(speel in full screen)

Deze gokkast heet de Impact, omdat er goed gescoord kan worden wanneer er gespeeld wordt met deze methode. Haal het maximale eruit en de punten stapelen zich op. Het bovenspel kan worden gezien als een lineaire stijl van puntenverdeling per winlijn, wat deze fruitautomaat erg overzichtelijk maakt. U weet altijd precies hoeveel winlijnen u kunt spelen. Wij ervoeren dit als zeer aangenaam, en we hopen dat u dit ook zo ervaart. En net zoals iedere online automaat op onze website is deze voor echt geld en voor de fun te spelen. We kunnen concluderen dat de Impact gokkast een leuke toevoeging is op onze website en de waarderingen die dit spel gaat ontvangen zal uitwijzen of onze bezoekers er ook zo over denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *