Loading...

Red Yellow

Red Yellow gokkast

De klank van deze kast is goed, de kleuren zijn warm en smaken naar meer, en de punten worden rijkelijk vertegenwoordigd met hoge scores die niet al te moeilijk zijn te behalen… Ja, de Red Yellow haalt het best naar boven wat in een gokkast behoort te zitten. En meer! Het is lang geleden dat we zo’n vreselijk leuke toegankelijke automaat van Tanzoo op onze website met u deelden, waarvan we trouwens nog meer gokautomaten op onze website hebben staan. Dus wij dachten, het is hoog tijd om dit exemplaar even de digitale ether in te slingeren. Met de vele spel elementen die deze fruitmachine biedt bent u geheid een tijdje zoet.


(speel in full screen)

Deze gokkast is een bekende, want hij heeft in veel gelegenheden gestaan door het hele land. Een populaire machine, en niet geheel zonder reden. Het is een echte ‘cash-cow’ als u de beurten strategisch weet te spelen. Met een bovenspel dat 27 winlijnen heeft is het ook nog eens een fruitautomaat met een zeer hoog win percentage, en dat is al helemaal aan de capaciteit te zien van de clubmeter. Deze kan tot 1000(!) punten gevuld worden met 50 potten.

Waarom deze kast van Tanzoo de Red Yellow heet is niet zo vreemd. Gedurende het bovenspel kan er gegokt worden op rood of geel, wat al mooie puntenaantallen kan opleveren. En dan is er nog een bonusspel! Wat we al eerder zeiden, het heeft genoeg spellen om leuke potjes te spelen. Gratis of voor echt geld, zoals elke online speelautomaat hier op Gokkasten24.nl, dus kijk en speel nog even rond want er is voor ieder wat wils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *