Loading...

Overdrive

Overdrive gokkast

Eindelijk, een fruitautomaat die de dingen gewoon al bij de naam noemt: Winlijnen worden gewoon betaallijnen genoemd. En dat klinkt natuurlijk goed, en men overdrijft het niet: Er zijn genoeg kansen op de Overdrive om knaken bij elkaar te sprokkelen.

Met zoveel spellen die deze gokkast huist is dat ook logisch. Een basisspel, twee bovenspellen, een kop of munt spel, en dan natuurlijk nog het prachtig mooie bonusspel… Het is bijna teveel om op te noemen. Zo kennen we de uitgevers van deze kast weer. Want die staan bekend om hun multifunctionele en gedetailleerde gokkasten waar je uren plezier mee kan hebben!


(speel in full screen)

En dat plezier gaat niet zonder een optie om echt geld te winnen. Want dat maakt winnen alleen nog maar amusanter natuurlijk. Dus dat biedt deze Overdrive gokkast ook, naast haar optie om gratis te spelen. Wat ook handig is, is dat je direct al de bovenspellen kan spelen als je credits ervoor hebt. Er hoeft dus niet eerst met het basisspel een X-aantal punten gewonnen te worden voordat het vervolgspel geactiveerd kan worden, wat betekent dat er ook direct met 10 ‘paylines’ in plaats van 1 gegokt kan worden!

Conclusie is dat deze kast speelbaar is voor zowel beginners als gevordenen, en voor beide soorten spelers blijft het ook geruime tijd een genot om de Overdrive van top tot teen te bespelen. Een positieve aanvulling van ons gokkasten aanbod!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *