Loading...

Jokers 4 Reel

Jokers4Reel gokkast

Krijg er vier op een rij… Een kriskras rij welteverstaan! Dat is de Jokers 4 Reel, want bij iedere beurt tellen de iconen ook als ze kriskras op een rijtje staan. Of u nu het basisspel of de vervolgspellen doet. Dat maakt deze kast weer een beetje anders dan de rest. En met de vintage look is het net of ie vanuit de ‘echte wereld’ in uw laptop of tabletscherm is gesprongen – de bekende gokkast is zo waarheidsgetrouw gepoort naar deze leuke online versie.

Speel om te beginnen met 1 credit het startspel. Kriskras symbolen zijn hier al aardig wat waard. Hiernaast is het mogelijk om in de vervolgspellen voor inzetten van 5, 10 en 20 te kiezen. Hoe hoger de inzet, hoe meer extra manieren om punten te winnen erbij komen, bijvoorbeeld de joker die een ‘wildcard’ wordt!


(speel in full screen)

Start nu met winnen op de Jokers4Reel, en krijg de kick van hoog oplopende punten. Dit gaat vrij eenvoudig met deze kast, en het is nog leuk ook. Probeer het gratis of draai de rollen door middel van echt geld, het kan beide. Heeft u een mening over deze fruitautomaat, waardeer de kast! U kunt hem ook delen met uw vrienden via Facebook bijvoorbeeld… Dat vinden wij leuk! Veel gokplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *