Loading...

Bar 7

Bar 7 gokkast

Als er een fruitautomaat is waar van de naam precies beschrijft waar het over gaat, is het wel deze Bar 7 gokkast. Waarom? Omdat deze kast een leuk en uniek bovenspel heeft. Eerst maar eens met het onderspel, of basisspel, beginnen: Dit werkt zoals de klassieke gokkasten met 3 rollen en veel verschillende figuren. Maar wanneer u genoeg credits heeft vergaard met dit basis spel, dan kunt u overstappen naar het bovenspel.

Het bovenspel heeft wel de normale 3 rollen, maar niet de normale combinaties met veel verschillende figuren. Dit boven spel van de Bar 7 gokkast heeft alleen maar de ‘Bar’ en de ‘7’ iconen op de rollen, en u kunt met een druk op één van de twee knoppen die aansluiten op deze twee symbolen kiezen voor welke u wilt spelen. Dus wanneer u bijvoorbeeld op de ‘7’-knop drukt, dan wint u elke keer wanneer de zevens een winlijn vormen. Probeer het eens uit en dan zult u zelf ervaren dat dit een heel erg leuke variant is op het klassieke basisspel!


(speel in full screen)

Deze mooi vormgegeven gokkast van Eurocazino Deluxe kunt u voor de fun spelen (gratis), maar u kunt ook betaald spelen. Om voor echt geld te spelen kunt u kiezen uit verschillende manieren om te betalen, waaronder een nummer bellen of simpelweg met Ideal een betaling doen. En als u minimaal 10 euro heeft op de fruitkast kunt u al uit laten betalen.

Wij zijn benieuwd of Bar 7 één van uw lievelingskasten is, of als u andere op of aanmerkingen heeft. Vandaar dat u, zoals bij alle fruitautomaten op onze site, uw waardering kunt achterlaten, of een reactie… of beide! Hoe dan ook, wij wensen u veel plezier met deze mooie gokkast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *