Loading...

Going Bananas

Going Bananas gokkast

Het mooie kleurrijke uiterlijk van de Going Bananas gokkast en de spel variaties zijn uniek in hun soort! Natuurlijk zijn het vrij conventionele speltypen op deze fruitautomaat, maar als het gaat om win lijnen is het zowaar een feest, met zelfs de mogelijkheid om in het bovenspel 27 of wel 54 winlijnen te activeren! Vandaar ook de naam van de kast, wat, zoals u misschien wel weet, een Engels gezegde is wat vrij vertaald naar het Nederlands ‘helemaal gek worden’ betekent. Als u de kast goed weet te spelen zult u dat ook worden van de hoge score die u kan halen!

Dit leuke en diverse spel kunt u zowel spelen als gratis gokkast, maar natuurlijk ook betaald met een simpele druk op de ‘speel voor echt geld’-knop. De betaal methodes zijn van alle gemakken voorzien, u kunt bijvoorbeeld een nummer bellen, gewoon met Ideal betalen en nog meer mogelijkheden. Als u minimaal 10 euro heeft gewonnen kunt u al uit laten betalen!


(speel in full screen)

U kunt op de kast klikken om het meteen te spelen. Wilt u een uitgebreide spel uitleg dan is de Info knop op de gokautomaat aan te raden, hier kunt u alle informatie over de Going Bananas gokkast te weten komen. Bent u nou helemaal ‘bananas’ geworden van deze fruitkast en u wilt een reactie of waardering geven dan kan dat hieronder. Wij wensen u heel veel plezier met deze topper van het respectabele Tanzoo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *