Loading...

All Stars

All Stars gokkast

De All Stars gokkast is ouderwetse fun! Deze klassieker is niet meer weg te denken uit het gokkasten aanbod. Met een grote winkans op de rollen, waar de beide spelvarianten op deze kast worden gespeeld, is het bijna altijd prijs! Zowel het basisspel als het zogenaamde bovenspel speelt u op deze rollen. Het klinkt simpel, maar simpel betekent niet dat het niet heel erg leuk is om te spelen, en dat geldt zeker voor de All Stars fruitautomaat.

Zowel gratis spelen als voor echt geld is mogelijk op deze kast. En als u eenmaal kiest om voor echt geld te spelen kunt u ook met Ideal de transacties regelen voor een onverstoorbare speel ervaring!


(speel in full screen)

Het spelen op de All Stars kast begint met het basispel die gebruikt maakt van 1 winlijn. De creditmeter geeft uw punten aan, en dus ook hoeveel keer u nog kan spelen. De winbank zal na verloop van tijd ook vullen met punten als u genoeg wint met het basisspel. Met de punten uit de winbank speelt u dan weer het bovenspel, die gebruik maakt van maar liefst 5 winlijnen! Het kost meer punten om het boven spel te spelen, maar u heeft dan ook veel meer kans om een goede winst te behalen.

Voor een gedetailleerde speluitleg kunt u op de ‘Info’ knop drukken van de gokkast, hier vindt u alle ins en outs van deze ouderwets leuke gokautomaat. En als u er zin in heeft kunt u uw spelervaring delen door uw waardering van de kast achter te laten. Heeft u een reactie dan kunt u die ook hieronder achterlaten. Veel speel plezier!

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *