Loading...

Wall Street

Wall St. gokkast

In tegenstelling tot Wall Street in New York kan de Wall St. gokkast u juist wel geld opleveren. In het huidige economische klimaat, ten tijde dat wij dit schrijven, zou bij het horen van de naam die gebaseerd is op het wereldberoemde (of beruchte) beurshandel epicentrum in New York iedereen tranen bezorgen, met uitzondering van enkele bank directeuren. Maar van deze gelijknamige gokkast wordt iedereen juist vrolijk, want crisis of niet, het is altijd mogelijk dat u mooie winsten behaald!

Als u de Wall Street gokkast speelt zal u eerst met het basis spel beginnen, zoals zoveel gokkasten. Wat echter al in het basisspel als extra is ingebouwd, is de mogelijkheid om dollar tekens te sparen. Zodra u een dollarteken lijn compleet heeft zal dit meer winkansen opleveren. Ook kan er overgeschakeld worden naar het bovenspel waar gekozen kan worden uit het spelen voor 10, 20 of 40 credits. Dit zal zeker voor een super spelervaring zorgen als u de smaak te pakken heeft!


(speel in full screen)

Deze vrolijke fruitautomaat kunt u gratis of voor echte euro’s spelen. Als u voor betaald spelen kiest, kunt u speeltegoed kopen met verschillende methodes, zoals een nummer bellen of door middel van Ideal. Credits uitbetalen kan al als de meter op 10 euro staat.

We hopen dat u deze gokautomaat van de Eurocazino gokkasten familie leuk vind, als u uw mening wilt delen kan dat door een beoordeling te geven met onderstaande sterren of door een reactie te schrijven als u meer kwijt wilt, of andere vragen heeft. Alles kan en alles mag op Gokkasten 24.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *