Loading...

Happy Hour

Happy Hour gokkast

Wanneer met de Happy Hour gokkast wordt gespeeld is het vrijwel altijd een prachtig prijzen festijn! De titel van deze fruitautomaat is dan ook niet voor niets de bekende term die de horeca gebruikt voor een periode van feesten, en niet te vergeten een periode waarin je dubbel en dwars waar voor je geld krijgt. Deze kleurrijke fruitkast is een genot om mee te spelen als het gaat om de verschillende win kansen en winlijnen, waar met verschillende combinaties van symbolen veel mee valt te winnen!

U kunt uw geluk niet op met maar liefst vier spellen die in deze kast zijn opgenomen. Dit bestaat uit het basisspel waarmee wordt begonnen, een 0-4 gokspel, en het clubspel met wel vijf winlijnen op de drie rollen. Met dit clubspel wordt het vierde spel vrijgespeeld door middel van een combinatie van drie zandlopers op een win lijn: Dan is het Happy Hour en zal u uw ogen niet kunnen geloven met de credits die dan zijn te winnen.


(speel in full screen)

Voor deze Happy Hour gokkast van Fruitluck geldt dat u gratis kan spelen voor de fun, maar ook voor echt geld. Dit kunt u doen door eenvoudig te betalen met behulp van bellen, een SMS, Ideal of gewoon een creditcard. Als u minimaal 10 euro heeft gewonnen dan kunt u dit gemakkelijk en veilig op uw bank- of girorekening laten bij schrijven!

Rest ons nog te zeggen dat wij u veel plezier wensen met deze gokautomaat, en als u uw mening wilt delen dan kan dat door een reactie achter te laten, of een sterren waardering te geven, of beide. Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *