Loading...

Double Dutch

Double Dutch gokkast

Er zijn twee bonus meters op de Double Dutch gokkast, dus er zijn hoge spelwinsten te behalen! Om tot deze dubbele bonus methode te komen, speelt u eerst een basisspel. Maar u kunt al snel door middel van de ‘Choose game’ knop meer credits per spelbeurt halen, waardoor uiteindelijk deze twee bonusmeters nog meer bij kunnen worden gevuld. En als u drie diamant symbolen hebt op een winlijn dan gaat het echt helemaal los op deze fruitautomaat!

Als u op de ‘Info’ button drukt van de gokkast kunt u een uitgebreide spel uitleg lezen, want er zijn in totaal vier verschillende spelonderdelen op deze diverse gokautomaat die u zeker zullen bekoren. Door de afwisseling en de mogelijkheid om erg veel punten te behalen is dit de perfecte fruitmachine om even uw dagelijkse beslommeringen te vergeten en te genieten van dit leuke spel.


(speel in full screen)

De Double Dutch gokkast wordt u aangeboden door Eurocazino Deluxe, en als u al bekend bent met deze gokkasten provider dan weet u dat u gratis kan spelen zowel als betaald. Met de betaalopties zit het helemaal goed, variërend van Ideal tot ouderwets een nummer bellen. En, zoals bij vrijwel alle fruitautomaten hier op Gokkasten 24, kunt u al uit laten betalen als u minimaal 10 euro heeft gewonnen!

Zoals u gewend bent kunt u ook weer commentaar achterlaten of een sterren beoordeling geven. Dus, als u wil, deel uw mening over deze gokkast en geef uw waardering, want zo kan men elkaars bevindingen in één oogopslag zien of de betreffende kast gemiddeld minder of juist beter scoort. De hoogst beoordeelde fruitmachines komen bovenaan onze homepage zodat u de beste kasten altijd meteen kunt terugvinden. Voor nu wensen wij u erg veel plezier met het spelen van de Double Dutch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *