Loading...

Hellraiser

Hellraiser gokkast

Alleen al voor de horrorfilm geluidseffecten is de Hellraiser gokkast een top ervaring om op te spelen. U waant zich dan ook rechtstreeks in de gelijknamige film, vooral als u punten begint te scoren. Dan wordt u gegarandeerd vastgepakt door de hectische en spannende atmosfeer. Het is te merken dat de heren en dames van Fruitluck hun best hebben gedaan om deze fijne fruitautomaat zo leuk mogelijk te maken – en naar onze mening is dit dan ook dubbel en dwars gelukt!

Zoals te zien is, is er op deze fruitmachine één set van vier rollen. Maar dat wil niet zeggen dat er ook maar één of twee spellen zijn. Integendeel! Op de Hell Raiser gokkast is er eerst een basisspel, zoals gewoonlijk. Zodra u hiermee wat punten binnen begint te halen, dan kunt u het Warp 0-1 spel spelen om snel de clubmeter te vullen. Zodra er punten in de clubmeter aanwezig zijn is het mogelijk om het bovenspel spelen, en dit wordt dus op dezelfde rollen gedaan als het basisspel. Het bovenspel gebruikt drie of vier rollen met vijf of tien winlijnen, dit hangt af hoeveel punten per spelbeurt u inzet.


(speel in full screen)

En dan hebben we natuurlijk het Hellraiser bonusspel, dit moet u zelf ervaren want de punten vliegen u om uw oren als het zover is! Dus probeer deze online gokautomaat uit, en dat kan al helemaal gratis als u in het begin ‘Speel in Fun-mode’ selecteert. Maar u kunt ook betaald spelen, met genoeg betaalmethodes zodat iedereen er mee uit de voeten kan, zoals bijvoorbeeld Ideal.

Wilt u uw spel ervaring delen met ons en uw mede Gokkasten 24 bezoekers en spelers, dan kan dat! Geef uw waardering aan deze kast door middel van de sterren rating hieronder, en u kunt ook een reactie plaatsen met uw bevindingen. Heel veel plezier met de vermakelijke Hellraiser gokkast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *