Loading...

Revolution

Revolution gokkast

Met de Revolution gokkast kunt u meteen beginnen met twee verschillende basisspellen. Waar andere online gokkasten over het algemeen maar één basis spel hebben, wordt u bij deze fruitmachine meteen in het diepe gegooid doordat u kan kiezen tussen het standaard basisspel met alle vier de rollen, of het 0/1 basisspel waar drie rollen worden gebruikt met een hogere inzet van vijf credits. Wij hebben het getest en we moeten zeggen dat dit, wanneer u begint met dit tweede spel door meteen op de ‘Kies spel’ knop te drukken, een hele handige optie is om direct al de clubmeter te vullen met veel punten!

En zodra de bonussen bereikt worden met dit mooie exemplaar uit de Tanzoo gokkasten familie, dan is er geen houden meer aan. Logisch dat de gokautomaat deze naam heeft, omdat deze kast zorgt voor een ware revolutie binnen het fruitautomaten landschap met haar extreem hoge puntenaantallen die zijn te behalen!


(speel in full screen)

De leuke Revolution fruitautomaat is te spelen als gratis gokkast en als betaald. Betalen doet u door middel van SMS, telefoon, Ideal of gewoon uw creditcard als u die heeft. Genoeg opties dus, zoals u van ons gewend bent! En zodra u tien euro bij elkaar heeft gespeeld dan kunt u al uit laten betalen.

Wij hopen dat u geniet van deze hele fijne fruitkast en misschien wilt u, nadat u heeft gespeeld, wel uw mening delen over uw ervaring. Dat kan uiteraard ook nog, u kunt gewoon een reactie achterlaten of u kunt deze automaat een waardering geven. De waardering die door u wordt gegeven wordt meegenomen in de gemiddelde beoordeling van de Revolution gokkast, dus we zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *