Loading...

Big Money Game

Big Money Game gokkast

Het gaat om groot geld, hier op de Big Money Game gokkast. Dus houdt u vast en geniet van de rit! Want deze fruitkast brengt Las Vegas wel erg dichtbij, met zowel haar kleurrijke sfeer van het gok paradijs als de hoge puntenaantallen. Dit is typisch zo’n kast die voelt als een achtbaan rit – veel variatie en snelle spelcombinaties zorgen voor een explosie van speel plezier.

Het begint allemaal met een basisspel met drie rollen, en u kunt, als u genoeg punten heeft, al erg snel overschakelen naar het bovenspel. Hier kunnen verschillende inzetten worden gebruikt bestaande uit een Bet5, Bet10 of Bet20 spel. Wat het bovenspel echter heel aantrekkelijk maakt is het Big Money Wheel: Een soort Rad van Fortuin wat begint te draaien als u een kriskras combinatie op de rollen heeft van drie Z-Bar iconen. Het symbool wat het rad na het draaien aanwijst, bepaalt wat u wint. Ervaar het zelf en u ziet dat dit een hele leuke variant is op de conventionele gokkasten!


(speel in full screen)

Op deze online gokkast van Eurocazino kan u natuurlijk gratis en betaald spelen. Uitbetalen kan vanaf 10 euro, en betalen kan met alle mogelijke manieren. U kunt bijvoorbeeld met Ideal betalen, een telefoonummer bellen, en nog veel meer opties. Als u trouwens meer speluitleg nodig heeft, drukt u simpelweg op de ‘Info’ knop op de fruitautomaat, daar staat alle informatie met een gedetailleerde uitleg.

Als u op- of aanmerkingen heeft dan kunt u die delen met ons en onze bezoekers, u kunt een reactie plaatsen onderaan deze pagina en u kunt zelfs uw persoonlijke waardering geven aan deze gokautomaat. Maar u bent hier natuurlijk eerst gekomen voor een heerlijk potje gokken, en u heeft de perfecte fruitmachine uitgekozen hiervoor. Dus geniet van de prachtige Big Money Game gokkast en veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *