Loading...

Red White and Blue

Red White & Blue gokkast

Met de driekleur die bij ons allen bekend is, is de Red White and Blue gokkast minstens zo vertrouwd. Het spelen op deze fruitautomaat is alsof u nooit anders heeft gedaan. Het bestaat uit een basisspel, een kop of munt spel en een bovenspel met bijpassende bonus meter, in het geval van deze kast de Supermeter genaamd.

Het basisspel bestaat uit de alom bekende drie rollen, waar twee of drie symbool combinaties voor de punten zorgen. Een leuke extra is het Red White & Blue (RWB) symbool, dat geldt als kriskras mystery icoon, wat zorgt voor meer winkansen. De creditmeter zal echter helemaal oplopen als u door middel van het bovenspel de supermeter lekker kunt vol spelen voor bonussen waar zelfs topmanagers rooie oortjes van zullen krijgen!


(speel in full screen)

Zodra u deze gokautomaat speelt, die deel uitmaakt van de beroemde Fruitluck gokkasten, zal u zich zeker vermaken. U kunt gratis spelen en betaald, door middel van verschillende betaal manieren zoals bellen, SMS, Ideal, etc. Dus als u een gokje waagt voor echte euro’s dan kan het zijn dat u een mooi bedrag wint. Als dit het geval is, kunt u al voor uitbetalen kiezen vanaf tien euro.

Veel plezier toegewenst met de entertainende Red White and Blue gokkast, en als u de behoefte heeft om uw waardering te delen dan kan dat door ons sterren rating systeem, waar één ster de laagste beoordeling is en vijf sterren de hoogste. Heeft u andere vragen of opmerkingen dan kunt u een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *