Loading...

Moneyspinner

Money Spinner gokkast

Met de vier rollen combinaties doet de Money Spinner gokkast zeer zeker haar naam eer aan. Er valt namelijk heel wat te halen wanneer dezelfde vier symbolen hun weg naar elkaar weten te vinden! En u begint al meteen met zoveel rollen te spelen met het basisspel, dus dan weet u het wel… De winkansen die dan al erg groot zijn, worden naarmate u meer speelt en genoeg punten haalt, alleen nog maar groter!

En dan is het pas echt smullen geblazen met deze heerlijke fruitautomaat. Het leuke is dat wanneer het Spinner icoon op de eerste rol verschijnt het grote Moneyspinner rad begint draaien, en waarop deze komt te staan is weer van invloed op de hoogte van de te winnen punten.


(speel in full screen)

Het draait dus allemaal om hoe het grote geld rad draait, om het maar even mooi te verwoorden. De Moneyspinner gokkast is een heel afwisselend spel hierdoor, wat zeker te merken is als u een potje hierop speelt. En dat kan al gratis, dus u kunt gewoon voor de fun deze fruitmachine uitproberen. Wanneer u voor echt geld wil spelen is dit ook mogelijk. Met betalen via verschillende methodes zoals een telefoonummer bellen of gewoon lekker makkelijk met Ideal, kunt u al proberen echte euro’s uit deze kast te halen. En uitbetalen kan al vanaf 10 euro!

Al met al is dit een super speel ervaring, dus start deze top gokautomaat en ervaar het zelf. Als u iets wil toevoegen, bijvoorbeeld een reactie of alleen een beoordeling geven aan deze gok kast, dan kan dat respectievelijk door het reactieformulier in te vullen of door middel van de sterren uw waardering te geven. We hopen dat u geniet van de Money Spinner gokkast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *