Loading...

Club 3000

Club 3000 gokkast

Uit het online gokkasten aanbod is de Club 3000 gokkast een heerlijke klassieker die erg fijn speelt. Het basisspel en het bovenspel hebben beide drie rollen. Bij het basis spel is er eerst één winlijn, met de club-symbolen die fungeren als joker. Deze zijn ook met kriskras combinaties winnend, waarmee een mystery prijs is te vergaren.

Als u genoeg punten bij elkaar heeft gespeeld kunt u met het bovenspel nog hogere winsten behalen. Er zijn maar liefst vier spaarmeters die gevuld kunnen worden, en elke beurt die u speelt bij dit vervolgspel gebruikt een inzet van vijf punten. Zodra u 200 punten bijelkaar heeft gespaard op één van de spaarmeters wordt dit automatisch verplaatst naar de creditmeter.


(speel in full screen)

De club 3000 gokautomaat van Eurocazino is perfect te spelen als u niet van al te veel poespas houdt, maar wel voor de sensatie wil gaan van een rasechte fruitmachine. En u kunt al gewoon beginnen met voor de fun te spelen als u deze kast eerst even wil proberen. Maar echt leuk wordt het natuurlijk als u echte euro’s kan winnen, en dat kan. Door een druk op de knop kunt u betaald spelen, en zodra u tien euro of meer heeft gewonnen kunt u u al laten uitbetalen.

Als u voor het ‘echie’ gaat dan kunt u de begin credits snel en makkelijk aanschaffen. Er zijn namelijk genoeg opties, zoals Ideal, of gewoon een nummer bellen. En heeft u een leuke speel ervaring, of vind u deze kast juist niet zo vermakelijk? Reageer hieronder door middel van het commentaar formulier, of geef simpelweg een beoordeling met de sterren waardering. Heel erg veel plezier met het spelen van de Club 3000 gokkast en wij zien u graag terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *