Loading...

Multistake

Multi Stake gokkast

Op de Multistake gokkast worden geen credits vertoond, maar eurocenten. Ideaal dus voor de echt geld spelers! Maar natuurlijk kunt u ook gratis spelen. En zelfs als u hiervoor kiest dan geven de eurocenten op de displays al het spannende gevoel alsof er echt iets valt te winnen… Dan weet u wel hoe spannend deze gokautomaat is wanneer u kiest voor betaald spelen! Een bijkomend voordeel is dat het ook super overzichtelijk is, want u kunt in één oogopslag zien hoeveel u heeft gewonnen.

Als u de Multi Stake gokkast speelt voor echte euro’s, dan kunt u snel en veilig via opties betalen, zoals via Ideal, of een telefoonnummer bellen waar u de gegeven toegangscode simpelweg intoetst. En zodra u de tien euro heeft gepasseerd, dan kunt u al uit laten betalen.


(speel in full screen)

Het leuke aan deze online fruitautomaat is niet alleen het handige credits systeem. De kast is ook nog eens erg afwisselend qua spellen, zoals een basisspel, een kop of munt spel, en een bovenspel welke uit vier rollen bestaat, die ook nog eens erg origineel is. Want in dit bovenspel is het namelijk mogelijk dat u, wanneer u een inzet doet van 320 cent, ook winnende combinaties kan binnenhalen met de rollen één, twee en vier, en de rollen één, drie en vier. Dat is dus nog meer winkans dan de gemiddelde fruitmachine met vier rollen!

En zoals we inmiddels gewend zijn van alle Eurocazino gokkasten online, is deze fruitkast van dit professionele team ook weer een lust voor de zintuigen: Het geweldige design en de realistische geluidseffecten zorgen voor een onvergetelijke spelervaring. En als u uw ervaring wilt delen kunt u een reactie geven door middel van onderstaand reactieveld, of u kunt uw beoordeling geven door een waardering van 1 tot en met 5 sterren te geven. We hopen dat u geniet van de Multistake gokkast en u snel weer te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *