Loading...

Triumph

Triumph gokkast

Bij de Triumph gokkast doet het bonusspel denken aan het rad van fortuin, met meerdere prijzen in één beurt! Met een maximale inzet van veertig punten is er uiteraard het meeste te winnen met deze modus. Het werkt als volgt: Speel het bovenspel met twintig of veertig credits inzet, en u kunt bij een kriskras combinatie van Triumph symbolen dit bonusspel spelen.

Wij hebben het getest, en het is werkelijk prachtig om mee te maken. Vooral bij de maximale inzet kunt u meerdere keren tweehonderd punten halen, het lijkt niet te stoppen! En dat allemaal met één draai van de vijf rollen. Daarom zijn er gigantisch veel punten te behalen… Dus kom maar naar beneden en sla uw slag!


(speel in full screen)

Alle fruitautomaten die wij online zetten fungeren als gratis gokkasten, en zijn daarnaast ook gewoon voor echte klinkende, harde euro’s te spelen… En die kunt u dus ook winnen! Als er een bedrag van tien euro bij elkaar is gespeeld, kunt u al innen. Het wordt dan veilig overgemaakt naar uw rekening. Betalen kan met Ideal, telefoon, en nog vele andere mogelijkheden.

Ga voor de grote prijzen met de Triumph gokkast, wat trouwens ‘overwinning’ betekent, dus dat is zeker toepasselijk voor deze fruitautomaat van Eurocazino. En we horen graag wat u van deze gokautomaat vindt, dus geef een beoordeling of reactie. U kunt trouwens ook deze pagina delen met uw kennissen en vrienden met de social media knoppen bovenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *