Loading...

Supatron

Supatron gokkast

Winlijnen te over op de Supatron gokkast, vooral wanneer u met de maximale inzet het topspel gaat spelen. Want waar bij sommige online gokkasten de term ‘kriskras’ betekent dat de symbolen nog wel horizontaal of diagonaal in één lijn moeten liggen, is het bij deze gokautomaat ècht kriskras. Als er maar hetzelfde symbool op alle rollen voorkomt, dan is het al een winnende combinatie!

U hoeft dus alleen maar hetzelfde symbool in beeld te krijgen op elke rol, ongeacht de plek op de rol zelf, en u wint al een lading punten waar u u tegen zegt… Dat is de Supatron fruiautomaat in een notendop. En met inzetten van vier, acht of zestien punten kunt u al profiteren van dit bovenspel. Het basisspel heeft trouwens ook een kriskras winkans, dit geldt dan alleen voor de ‘S’ symbolen.


(speel in full screen)

Het is aan te raden om deze vermakelijke fruitautomaat van Tanzoo in full screen te spelen, zo komt de spelervaring het beste tot zijn recht. En u kunt de speelautomaat al helemaal gratis proberen. Wilt u echt geld winnen, dan kunt u betalen met SMS, een telefoonnummer bellen, Ideal, per creditcard of de betaaldienst Paysave Card. Heeft u minimaal tien euro, dan kunt u al uw gewonnen bedrag innen.

Lees voor een gedetailleerde beschrijving van de Supatron gokkast de speluitleg die u kunt vinden onder de ‘info’ knop als u de gok kast heeft geopend. En heeft u nog op- of aanmerkingen dan kan dat, u kunt reageren met het onderstaande formulier. Ook kunt u uw beoordeling achterlaten met de sterren rating. We hopen dat u veel lol beleeft met deze leuke fruitmachine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *