Loading...

Las Vegas

Las Vegas gokkast

Het gok walhalla van de wereld wordt perfect benaderd met deze Las Vegas gokkast, dus geef een draai en win! Want met de vele verschillende spellen op deze kleurrijke fruitautomaat bent u verzekerd van lekker veel variatie, met inzetten van één credit in het basisspel, tot wel veertig credits in de vervolgspellen. Afhankelijk van de inzet, fungeren de chip symbolen als startschot voor het Las Vegas bonusspel.

Wanneer u dit spel speelt dan zijn er minimaal honderd punten te winnen, en maximaal wel duizend! Vertaald naar euro’s is dat honderd euro… Dat is toch altijd mooi meegenomen, niet? U kunt natuurlijk ook gratis spelen, maar als u betaald speelt dan zijn deze lekkere bedragen te winnen. Heerlijk!


(speel in full screen)

U kunt in de betaalde modus geld toevoegen door gebruik te maken van Ideal, een telefoonnummer bellen waar u de gegeven toegangscode dan bij moet intoetsen, of u kunt kiezen voor een betaling doen met de diensten Pay&Play of PaySafeCard. Uitbetalingen kunnen al vanaf tien euro en het wordt dan veilig overgemaakt op uw bankrekening!

Snuif de sfeer op van het mekka van de eenarmige bandieten met de Las Vegas gokkast van Eurocazino. En wie weet wint u wel een lekker bedrag! En als u uw beoordeling wil geven, kunt u dit doen met het rating systeem, of laat een reactie achter als u iets kwijt wilt over deze fijne fruitautomaat. En u kunt ook nog deze pagina delen met uw vrienden, met een simpele druk op één van de sociale media buttons bovenaan.

We hopen dat u veel vertier beleefd met de Las Vegas gokautomaat. En kijk ook eens bij onze andere online gokkasten, want dit is niet onze enige topper waar u een smak euries mee kunt winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *