Loading...

Hi-Lo Cash

Hi-Lo Cash gokkast

Dit is een fruitautomaat gecombineerd met een kaartspel, en het is heel verfrissend hoe soepel de overgangen gaan van het ene naar het andere spel. De ‘Hi, Lo’ in de naam van deze gokkast verklapt al over welk kaartspel het gaat, en het is uitgebreider dan je denkt. Je kan jokers draaien, en wanneer je deze inzet gedurende het kaartspel win je de huidige beurt. Ook kun je een nieuwe kaart vragen. Het is dus veel meer dan alleen hoger of lager gokken, en het is een zeer leuke toevoeging aan deze fruitkast.


(speel in full screen)

De start van de Hi-Lo Cash kast is het gewone gokkastspel, waar je de corresponderende rollen op een rij moet krijgen. Dit spel heeft ook de basisinzet van 1 credit. Je kan dit spelen om eerst je credits te laten groeien en dan kiezen voor een hogere inzet, of je kan al direct met deze hogere inzet spelen door op de ‘Select Bet’ knop dit te selecteren. De maximale inzet is 10 credits, hierbij worden dan ook alle vier de rollen gactiveerd, met kriskras winlijnen. De Hi-Lo Cash iconen activeren het kaartspel.

Gedurende het Hi-Lo kaartspel loop je als het ware over een baan met save-points. Een beetje zoals een ouderwetse computergame! Deze save-points geven je de bijbehorende punten die bij dat save-point horen. Probeer de spellen uit door gratis deze Eurocazino gokkast te spelen, en wanneer je denkt er klaar voor te zijn, kun je op elk moment switchen naar betaald spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *