Loading...

Dynamite

Dynamite gokkast

De punten moeten wel gaan knallen met een fruitautomaat die Dynamite heet. En dat is precies wat er gaat gebeuren als je de rollen op de juiste plekken krijgt… Een waar puntensalvo wordt op je afgevuurd met dit prachtige spel. Start met het basisspel om genoeg punten bijelkaar te sprokkelen om meer in te zetten – in het bovenspel kun je tot wel 40 credits inzetten, waardoor je ook de unieke Dynamite meter kan laten activeren.


(speel in full screen)

Als je de Dynamite meter activeert gaat het echt los op deze topgokkast van Eurocazino. Je hebt de beschikking over alle winlijnen, en het zal niet veel spins duren voordat je de jackpot te pakken hebt. Maar dat is nog niet alles. Als je 4 dynamiet symbolen op een winlijn krijgt, begint het bonusspel waar hoge puntenaantallen mee kunnen worden gewonnen.

Het is zeker de moeite waard, en deze gokkast voelt als een frisse wind. Probeer het zelf gratis, of als je liever voor echt geld wil spelen kan dat natuurlijk ook. Of je nou gratis speelt of niet, deze fruitautomaat heeft een hoge entertainmentwaarde waardoor het ook gewoon leuk is om op te spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *