Loading...

Cash Raid

Cash Raid gokkast

Het doel is duidelijk van deze leuke gokkast: Cash! En de weg naar dit doel is al de moeite waard. De Cash Raid speelautomaat heeft namelijk een aantal originele elementen die je niet snel zal tegenkomen bij andere gokkasten. Het ‘Spin A Win’ rad bijvoorbeeld, die al actief is in het basisspel. Na elke draai van de rollen kan het rad terechtkomen op de rode pijl, en dit betekent gegarandeerd punten. Als je genoeg punten hebt kun je de vele varianten van het bovenspel spelen, die ook weer leuke verrassingen en winkansen bieden.


(speel in full screen)

Er zijn veel inzetten mogelijk wanneer je het bovenspel gaat spelen. Begin met 5 punten inzet, of ga direct voor de maximale inzet van 40. Inzetten van 10 en 20 punten kunen ook. En uiteraard geldt hier dat de hoogste inzet ook de meeste, en hoogste, winkansen heeft. Bij 20 en 40 punten zijn namelijk op alle drie de rollen de ‘Cash Raid’-symbolen jokers. Samen met de kriskras winlijnen kan dit voor een leuke winst zorgen!

Je kan direct gratis spelen op de Cash Raid. En een fruitautomaat met een naam als deze, waar de eurotekens al vanaf spatten als je nog geen rol heb gedraaid, kan natuurlijk ook voor echte euro’s gespeeld worden. Door middel van bijvoorbeeld iDeal kun je veilig en makkelijk beginnen met het spelen voor echt geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *