Loading...

South Park

Sout Park gokkast

Bij deze presenteren we de officiële South Park gokkast op onze website! Deze video slot is in korte tijd één van de populairste gokspellen geworden, met de hulp van de populariteit van de tekenfilmserie natuurlijk. Deze kast doet echter zeker niet onder voor de entertainmentwaarde van de afleveringen, want ook hier gaat Kenny dood, gaat Cartman hippies te lijf en Kyle gebruikt zijn kleine broertje als voetbal. Dit alles in onder meer leuke geanimeerde bonusspellen.


(speel in full screen)

Klik hier om South Park voor echt geld te spelen bij PrimeSlots »

Het mooie aan deze videoslot is dat het team van South Park er echt aan heeft meegewerkt. Dus je hebt de zieke humor, en alle echte stemmen van de karakters hoor je ook als je bijvoorbeeld punten scoort. Verder zijn er ‘wild’ en ‘sticky wild’ iconen te strikken, wat weer meer winkansen met zich meebrengt.

Speel je trouwens betaald dan is er nog een groot voordeel – je maakt dan kans op mega jackpots waar veel euries mee gewonnen kunnen worden, naast de al hoge puntenaantallen die uit zichzelf al veel kunnen opleveren. Betalingen gaan via het altijd betrouwbare en snelle iDeal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *