Loading...

Random Flashback

Random Flashback gokkast

Dit is een gokautomaat die een klassieke speelstijl combineerd met moderne snelheid. Een winstgevend bovenspel maakt het plaatje compleet, en dit maakt van deze Random Flashback kast een amusant spel. Zoals te zien is vertoont deze gokkast trekjes van de Random Runner, wat natuurlijk al is af te leiden uit de naam.

En zoals iedereen zijn wij nogal fan van de Random Runner, dus ging het spelen op deze Random Flashback gokkast ons goed af. Het vetrouwde gevoel en de eenvoudige opzet van de spellen dragen hier zeker aan bij. En zoals we al aangaven, is het bovenspel bezaaid met goede kansen om de juiste combinaties op de rollen te toveren.


(speel in full screen)

Ga voor de hoogste punten en probeer de jackpot te scoren, dit gebeurd als u drie sterren op een winlijn weet te draaien. Zo krijgt u een punteninjectie van 200, en dit is natuurlijk perfect om uit te betalen of als basis te gebruiken om nog eens wat meer winst bij elkaar te spelen. Over uitbetalen gesproken, als u minimaal €10 aan punten heeft kunt u al kiezen om te cashen, wat dan wordt gestort op uw rekeningnummer.

Gratis kan er ook op worden gespeeld. Maar wanneer u voor echt geld speelt, kunt u met eenvoudige betaalmethodes het startsein geven om de echte knaken binnen te halen. Dit kan bijvoorbeeld met iDeal, de populairste manier van Nederland om online betalingen te doen. Maar u kunt ook kiezen voor andere manieren; u ziet het vanzelf wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *